Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Evenementen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Er zijn volop kansen in de techniek! Wil je weten of een baan in de techniek iets voor je is? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie van Wij-Techniek! 
Afbeelding
Wij Techniek zij-instroom
Heb je een vraag over je loopbaan? Overweeg je een carrière switch of weet je niet goed wat je wilt? Kom dan naar het inloopspreekuur. Onze loopbaanadviseurs zitten voor je klaar om je te helpen met (gratis) loopbaanadvies.
Afbeelding
Inloopspreekuur Den Bosch
Ben je tussen de 16 en 27 jaar? Heb je een middelbareschooldiploma en ben je nieuwsgierig naar welke studie/baan nou echt bij je past? Meld je dan aan voor de workshop ‘Geef vorm aan je toekomst’ van het Leerwerkloket! Je gaat aan de slag met wat je wil en kan, ontdekt welke studie of baan bij je past en maakt een actieplan voor jouw toekomst. 
Afbeelding
Workshop 'Geef vorm aan je toekomst'