Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal

Op 1 januari 2024 start de aanvraagperiode van de subsidieregeling Tel mee met Taal. Werkgevers, scholen, bibliotheken en andere organisaties kunnen dan subsidie aanvragen voor het verbeteren van de basisvaardigheden van ouders en werknemers.

Voordelen

Investeren in de basisvaardigheden (taal, rekenen en digitale vaardigheden) van werknemers en ouders heeft veel voordelen. Een taalrijke thuisomgeving maakt kinderen taalvaardiger en leidt vaak tot betere communicatie tussen ouders en school. Veel werkgevers die geïnvesteerd hebben in een (taal)cursus op de werkvloer merken dat medewerkers minder fouten maken, effectiever communiceren en zich meer betrokken voelen bij de organisatie. Vaak dalen de werkstress en het ziekteverzuim onder werknemers.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer de subsidieronde opent?

Kijk hier voor meer informatie en hoe u de aanvraag kan doen.